Kiuruveden Invalidit

 

Etusivu

Hallitus

Tapahtumakalenteri

Mökkielämää

Vieraskirja

Yhteystietoja

Linkit

 

Kiuruveden invalidit ry. on alueensa liikuntavammaisyhdistys, joka on perustettu omaksi yhdistykseksi vuonna 1963. Yhdistys toimii alueensa vammaisten ja muiden vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyökumppanina. Kuulumme Itä-Suomen alueeseen, jossa sijaitsee 21 invalidiliittoon kuuluvaa yhdistystä. Jäsenmäärä on nykyään 142. Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnallisiin liittoihin ja yhdistyksiin, esim. Invalidiliitto ry ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU: ry:hyn.

Toiminnasta

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on toimia vammaisten ihmisten yhdyssiteenä toimialueellaan ja tarjota mahdollisuuksia vertaistukeen ja yhdessäoloon. Lisäksi pyritään edistämään vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysvaltaisina jäseninä, ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa.

Kiuruveden Invalidit ry:n toimintasuunnitelma on seuraavanlainen:

 • Kerho kokoontuu Seurakuntatalolla kerran kuukaudessa, joka kuun toinen tiistai. Kesällä kesäpaikassa Saunarannassa keskiviikkoisin.  Seuraa Kiuruvesi lehden ilmoituspalstaa ja rivi-ilmoituksia.

  - Keilailut maanantaisin. Hinta 5€. Ilmoittautumiset Raijalle edeltävänä sunnuntaina 050-3420709

  - kerhossa kahvia, keskustelua, arpajaisia, jumppaa, yhteislaulua, kilpailuja yms. Ja Saunarannassa on mahdollisuus saunontaan, uintiin makkaranpaistoon ja ulkopeleihin.

  - Osallistutaan liiton kampanjoihin eri aihepiirin mukaan

 • Osallistutaan kesä- ja aluepäivä tapahtumiin, sekä yhdistysten yhteisiin ulkoilu- ja pilkkitapahtumiin

 • Vietetään pikkujoulua yhdessä

 • Jäsenperheet voivat vuokrata yhdistyksen kesäpaikkaa omaan käyttöönsä

 • Osallistutaan vammaisten yhteisiin retkiin, sekä järjestetään omia tarpeen mukaan

 • Yhdistyksestä on edustus vammaisneuvostoon, jonka kautta saamme tietoa kaupungin yhteisistä, meitä koskevista, hankkeista

 •  

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka luotettavalla tavalla osoittaa, että hän hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen periaatteet.

Jäsenyys

Varsinaisen jäsenen jäsenetuja ovat mm. IT-jäsenlehti, sekä mahdollisuus hakea Invalidiliiton joulupaketteja ja tuettuja lomia. Lisäksi on myös Invalidiliiton omat jäsentarjoukset. Jäsenmaksu on 15 €/vuosi! Lisää tietoa jäseneduista saat klikkamalla tästä. Jäsenhakemuksen voit täyttää sähköisesti alla olevasta linkistä. Jäsenhakemuksia saa myös paperiversiona Raija Toivoselta.

https://www.invalidiliitto.fi/kilta-form